Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/8812>>.

La UE Castelldefels esgarrapa un punt davant la visita del Palamós

Els de Lluís Albesa van aconseguir empatar un partit que perdien per 1-3 al descans

Última modificació:

La UE Castelldefels va aconseguir salvar un punt a Canyars davant la visita del millor equip de la competició fora de casa, el Palamós CF. Els de Lluís Albesa perdien al descans per 1-3. No obstant això, el conjunt mariner va afrontar la segona part amb convicció i va aconseguir un empat (3-3) que suposa el 10è partit consecutiu sense perdre, una fita històrica que el Castelldefels mai havia aconseguit en 11 campanyes a Tercera División.

Els gols del Castelldefels van anar a càrrec de Pastells a la primera meitat, y de Prieto i Cano a la segona.

A UE Castelldefels és ara 12è a la taula amb 42 punts, una zona tranquil·la però no relaxada.