Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/9221>>.

L'Espanyol B guanya el Torneig de Festa Major i el Castelldefels, el Ciutat de Castelldefels

Ambdós tornejos es van celebrar els passats 15 i 17 d'agost amb motiu de la Festa Major d'Estiu de Castelldefels • La universitat de George Mason, campiona del primer Torneig Internacional de Bàsquet de Festa Major

Última modificació:

El RCD Espanyol B es va adjudicar una nova edició del Torneig Festa Major, en aquest cas la del 2014, en superar la UE Castelldefels pel contundent resultat de 0-3. El tempteig final diu molt del que va ser l'encontre, ja que els de Lluís Planagumà van ser clarament superiors al llarg i ample dels 90 minuts. Els gols per al filial de l'Espanyol van ser obra de Raíllo, Pirulo i Marc Gual. El partit va comptar amb l'assistència de l'alcalde Castelldefels Manuel Reyes, el regidor d'Esports, Marc Soler, i el regidor de Festes, David Grau.

D'altra banda, la UE Castelldefels es va adjudicar per 0-4 l'edició 2014 de l'honorífic Torneig Ciutat de Castelldefels, o el que és el mateix, el ja clàssic enfrontament veïnal amb la UD Vista Alegre. El conjunt mariner es va imposar amb un gol d'Adri Ruiz i un hat trick d'Alabau.

La universitat de George Mason, campiona del primer Torneig Internacional de Bàsquet de Festa Major

La universitat de George Mason de NCAA 1 es va imposar en la final per 65-89 al primer equip del Club Bàsquet Castelldefels, que aquesta temporada jugarà a la Lliga Eba, categoria a nivell estatal. Al torneig hi van participar a més l'European Basketball Academy i l'USA Tolouges (França).