Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/9662>>.

La Cursa del Capó torna a tancar amb bona acollida l'agenda esportiva de 2014

La tradicional cursa de Sant Silvestre de Castelldefels arribava a la 32a edició, esdevenint la més antiga del Baix Llobregat i la segona més antiga de Catalunya

Última modificació:

Organitzada per l'associació de comerciants Castelldefels Activa i al capdavant de la qual va regressar el seu fundador Antoni García, la Cursa del Capó de Sant Silvestre va tornar, fidel a la seva cita, el passat 31 desembre.

La prova integrava dues distàncies: infantil, una volta (1.500 m) al circuit; i sènior, de dues voltes al mateix circuit. També va albergar modalitats de handbike i disminuïts.

En categoria masculina es va imposar Mounim El Joukh amb un temps de 9'43”, seguit de Carles Lladó i Israel Cobo, que van entrar pegats a El Joukh enregistrant tots dos un crono de 9'44”.

En categoria femenina, la victòria va ser per Judit Pérez, que va finalitzar la prova en 11'13”. Judith Corachán va ser segona amb 11'36” i Bárbara Anento amb 12'02”.

La prova arribava a la 32a edició, esdevenint la més antiga del Baix Llobregat i la segona més antiga de Catalunya. La prova és coneguda popularment com 'Cursa del Capó', ja que els vencedors, masculí i femení, van guanyar un clàssic pollastre de Nadal.