Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/9747>>.

El polonès Grzegorz Panfil es proclama campió de l'ITF Futures de Castelldefels

El tennista de Zabrze es va desfer a la final del torneig del francès Maxime Homou per 6-2 4-6 i 6-4

Última modificació:

El tennista polonès Grzegorz Panfil de 27 anys es va proclamar l'1 de febrer campió de l'ITF Futures de Castelldefels, desenvolupat durant el passat mes de gener al Club de Tennis Andrés Gimeno.

Panfil es va imposar en tres sets a la final del torneig al francès Maxime Homou per 6-2 4-6 i 6-4. El tennista polonès arribava a la final després d'eliminar en semifinals a Rubén Ramirez amb un contundent 6-4 6-2. El francès per la seva banda havia estat botxí del tennista de Castelldefels, Gerard Granollers, al qual va eliminar per 6-3 i 6-2.

En la categoria de dobles, el gironí Pol Toledo i el menorquí Sergio Martos es van imposar a la final a l'australià Jake Eames i el portuguès Gonçalo Oliveira per 6-2 i 6-3.

El Club de Tennis Andrés Gimeno de Castelldefels ha acollit durant el mes de gener aquest Torneig Futures Ciutat de Castelldefels, un torneig masculí inclòs dins del Circuit professional ATP, afavorit per la International TennisFederation, dotat amb 10.000 dòlars en premis i que ha comptat amb la presència de jugadors classificats entorn del dos-cents de l'ATP. Ha estat a més el primer torneig outdoor de l'any en terra batuda de tot Europa.