Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/5078>>.

La UE Castelldefels perd dues posicions en empatar a casa amb el Masnou

La UD Vista Alegre resol la visita del Roquetenc amb una victòria per 2-1 • La derrota del Torreforta al Morell consolida a l'equip blau al liderat de Preferent

Última modificació:

La UE Castelldefels no va saber passar de l'empat a 1 el passat dissabte davant la visita del Masnou, en un partit que havia d'haver-se jugat a la localitat del Maresme però que el propi Masnou va demanar jugar aquí per problemes amb la remodelació del seu estadi.

Després d'una primera part sense gols, els d'Antonio Escudero van haver de remar en contra del gol marcat al minut 48 per Xavi Garcia. El conjunt groc va aconseguir empatar per mitjà de Boris al 79. Malgrat pressionar als últims compassos del partit, el Castelldefels es va haver de conformar amb l'1-1. Un resultat que fa baixar al Castelldefels fins a la 13a plaça de Tercera.

Al grup 2 de Preferent, la UD Vista Alegre augmenta la seva avantatge com a líder de la categoria. Els de Rafa Moya van guanyar al Roquetenc per 2-1 gràcies als gols d'Àlvar i Carmona (de penal) i ja sumen 28 punts que consoliden als de Castelldefels a la primera plaça amb cinc punts de diferència sobre el Torreforta, que va caure per 2-1 al camp del Morell.