Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/6121>>.

La UE Castelldefels cau al camp del Santboià per 2-0

La UD Vista Alegre guanya per 2-1 al Torreforta després de remuntar el gol inicial dels tarragonins

Última modificació:

La UE Castelldefels va caure el passat 29 de gener per 2-0 al Joan Baptista Milà. El camp del Santboià es va convertir en un fortí inexpugnable per al conjunt groc que, malgrat tenir ocasions, no va poder perforar la porteria santboiana. Dues dianes de Jordi Martínez, al 61' i al 79', va bastar per a que eles tres munts no sortissin de Sant Boi. Després d'aquest resultat, el Castelldefels és 21è amb 28 punts.

A Primera Catalana, Vista Alegre va saber remuntar davant el Torreforta un partit que va començar perdent. Els de Tarragona van colpejar primer però el Vista no va perdre la paciència i després d'aconseguir empatar a la segona meitat, va marcar el gol de la victòria al minut 90 establint el 2-1 definitu al marcador de Can Vinader. El Vista Alegre és ara quart amb 30 punts.